Skönhetsguiden
När det viktiga i livet är skönheten

När man ser sig själv i spegeln inser man att det finns en hel del som man kan göra för att bli snyggare. Jag vet att min hy är något som hela tiden behöver vård och bra produkter. Att återfukta är otroligt viktigt och det gäller alla som har torr hy. Problemet är ofta att man tvättar och torkar ut huden. På så vis spricker den och till slut känns den mycket hård. Det är också viktigt att göra samma sak med håret och få det mjukare hela tiden. Den här sidan kommer att handla om bra hud- och hårvård för alla som vill bli riktigt vackra. 

Många tror att det bara är att köpa vilka produkter som helst och sedan smeta ut det på kinderna. Så enkelt är det inte! Idag finns det en uppsjö av olika produkter och om man inte använder sig av hudvård som tar hand om huden blir man inte nöjd med resultatet. Jag tycker personligen att man ska satsa på ekologisk hudvård, eftersom den är bäst för miljön och huden man lägger den på. Egentligen är det så med alla produkter! Allt som kommer från naturen är så klart mycket bättre för kroppen!

Hårvård är ett aktuellt ämne eftersom det varit på nyheterna en hel del om dåliga produkter som skadar håret. Dessa produkter hade med blekning och färgning att göra. Det kan vara svårt att välja rätt typ av hårprodukter idag, men om man använder sig av frisörprodukter kan man vara säker på att det är bra grejer. Allt som frisörerna använder är ju det bästa! Med frisörprodukter får man aldrig några missfärgningar och dessutom slipper man att oroa sig för att det på något sätt skulle kunna skada håret permanent.